PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms

Badkamer laten plaatsen?

Je ziet het waarschijnlijk al helemaal voor je. Een sfeervolle badkamer met een aparte douche en ligbad en twee wastafels zodat de kids ook tegelijk kunnen tandenpoetsen, dat is wel zo praktisch! Misschien wil je zelfs een thuis-spa creëren? Maar dan komt de vraag hoe je dit gaat aanpakken en of je budget wel toereikend is. 

Zelf verbouwen of badkamer laten plaatsen?

Start met het bepalen van de onderdelen die je wilt vernieuwen. Misschien kunnen de huidige tegels best nog wel een tijd mee of zijn de vloertegels nog helemaal gaaf. Of ben je tevreden met je huidige ligbad en wil je de rest van de badkamer wel aanpakken? Dit zijn keuzes waar je het beste mee kunt beginnen. Een badkamer (deels) vernieuwen of een compleet nieuwe badkamer creëren is een tijdrovende klus waar veel bij komt kijken. Een verbouwing kan zomaar weken of zelfs maanden in beslag nemen terwijl je het liefste zo snel mogelijk van je nieuwe badkamer wilt genieten. Het is dan verstandig om na te gaan of je zelf wilt verbouwen of een badkamer wilt laten plaatsen. Een badkamer laten plaatsen heeft vele voordelen. De badkamer specialisten gieten je wensen in een prachtig design, je weet precies waar je financieel gezien aan toe bent en je kunt op korte termijn genieten van je nieuwe badkamer. Lees ook onze blog over de verbouwing van je badkamer uitbesteden

Badkamer laten plaatsen?  

Laat je inspireren door andere designs

Heb je de keuze gemaakt om de badkamer te laten plaatsen? Er zijn op internet talloze voorbeelden van badkamer designs te vinden die je ter inspiratie kunt bewaren. Maak de keuze of je een ligbad wilt, een douche of allebei en probeer je alvast voor te stellen hoe de indeling eruit komt te zien. Bewaar je ideeën en neem ze mee naar één van onze badkamerspecialisten. Zij denken graag van A tot Z met je mee zodat je precies weet wat je kunt verwachten. In de showroom kun je allerlei verschillende badkamers bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de materialen, afmetingen en de mogelijkheden.  Laat je ook zeker verrassen door de creatieve ideeën waar je zelf misschien nog niet bij hebt stilgestaan.

Alles-in-één badkamers 

PUUR! Sanitair en Tegels biedt alles-in-één badkamers aan in verschillende designs. Het design is zorgvuldig op elkaar afgestemd waardoor de elementen precies bij elkaar passen. Een kant en klare badkamer is wel zo handig! Een bijkomend voordeel is dat PUUR! Sanitair en Tegels al het werk voor je uit handen neemt. Dat betekent ook het breek en sloopwerk, dus je kunt rustig toekijken hoe je droombadkamer wordt gerealiseerd. 

Wil je een badkamer laten plaatsen of alles te weten komen over de alles-in-een badkamers? Bekijk dan alvast een aantal designs op de website of kom langs in één van de showrooms waar je nog meer inspiratie kunt opdoen en vrijblijvend advies kunt vragen!