PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling bij PUUR! Sanitair en Tegels plaatsen?
Zodra je de gewenste producten in de winkelwagen hebt geplaatst kun je de bestelling eenvoudig afronden. Als je de bestelling hebt afgerond ontvang je van PUUR! Sanitair & Tegels een orderbevestiging  met een totaaloverzicht van de bestelling op het aangegeven e-mailadres.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling geleverd wordt?
Op de website van PUUR! Sanitair & Tegels staat bij ieder product aangegeven wat de levertijd is van het product. Tevens staat op jouw orderbevestiging de verwachte leverweek. Je kunt bij ons altijd de door jou gewenste leverdatum kiezen.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
PUUR! Sanitair & Tegels kent vlotte levertijden. Als je nog wilt wijzigen, neemt u dan met spoed telefonisch contact met ons op. Als de producten al verzonden zijn is wijzigen niet meer mogelijk. Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op telefoonnummer 058-58 53 742.

Krijg ik alles in één keer geleverd of komt mijn bestelling in delen binnen?
Wij leveren de bestelling altijd in één keer uit. Dit betekent dat de leverweek wordt bepaald door het product met de langste levertijd.

Wordt mijn bestelling gecontroleerd?
Jouw bestelling wordt altijd gecontroleerd bij PUUR! Sanitair & Tegels. Wij controleren of de door jou bestelde artikelen bij elkaar passen en of de order volledig is. Als wij hierover vragen hebben dan nemen wij zelf contact met je op.

Heb je vragen over bestellen bij PUUR! Sanitair & Tegels?
Dan kun je per mail of telefonisch altijd contact met ons opnemen.

Mail: info@puur-sanitair.nl
Tel: 058-58 53 742

 


  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms