PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms

Complete badkamer kopen

Heb je een ouderwetse groene badkamer of beginnen de tegels al af te brokkelen? Is je badkamer toe aan vernieuwing, maar wil je zelf niet klussen? Ontdek dan de voordelen van een complete badkamer inclusief montage.  

Stijlen die perfect bij elkaar passen

De badkamer is een ruimte waarin je veel tijd spendeert. Het design is daarom heel belangrijk. Het moet praktisch zijn en je wilt je er even in kunnen terugtrekken. Het is daarom een hele uitdaging om het juiste design voor je nieuwe badkamer te kiezen, je wilt natuurlijk voorkomen dat het een mengelmoes van verschillende stijlen wordt. Waarom zou je hier veel tijd aan spenderen, terwijl je je ook kunt laten adviseren? Onze badkamerspecialisten hebben designs voor je samengesteld met stijlen die perfect bij elkaar passen. Je kunt kiezen uit verschillende complete badkamers die van alle gemakken zijn voorzien!

Zorgeloos genieten van je droom badkamer

Bij PUUR! Sanitair & Tegels nemen wij al het werk uit je handen, dit betekent dat de oude badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer helemaal gebruiksklaar wordt gemonteerd. Binnen no-time kun je dus genieten van je droom badkamer!

Wil je het nieuwe design van je badkamer ook laten terugkomen in de toiletruimte? Bespreek je wensen met onze badkamerspecialisten en laat je versteld staan van de mogelijkheden. Bij PUUR! Sanitair & Tegels ben je verzekerd van hoge kwaliteit, een vlotte levering en deskunig advies! 

Bekijk het overzicht van de vele complete badkamers die wij leveren of kom ze in één van onze drie vestigingen bekijken. Neem je wensenlijst mee en dan kun jij wellicht binnenkort al genieten van je droom badkamer!