PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl

#6.# Dit is PUUR! Sanitair & Tegels

Het merk PUUR!
Het merk PUUR! Sanitair & Tegels wordt door onze eigen designers ontworpenen daarna geproduceerd. De ontwerpers houden uiteraard niet alleen de laatste trends nauwlettend bij, maar denken ook steeds na over de kwaliteit die wij willen leveren. Dat resulteert gegarandeerd in hoogwaardige producten.


De laatste trends & veel gekozen stijlen

Wij zijn gevoelig voor nieuwe trends en daarom volgen wij deze op de voet. Dat uit zich ook in onze showroom. Ben je niet zo’n trendwatcher, maar ga je liever voor een degelijke badkamer die heel wat jaren mee kan? Uiteraard vind je dat ook terug in onze showroom. Dat wil niet zeggen dat wij alleen maar gefocust zijn op het nieuwste van het nieuwste; wij denken namelijk ook aan badkamerstijlen die bij vrijwel iedereen in de smaak vallen.

Prijs/kwaliteitverhouding

Natuurlijk denken onze designers ook na over de prijs/kwaliteitverhouding. Er is namelijk niets erger dan het gevoel hebben dat je te veel voor iets hebt betaald. Daar houd je een vervelende nasmaak aan over. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom vind je bij ons de juiste kwaliteit voor de juiste prijs!Uitstekende service

Naast een stukje kostenbeheersing, denken wij ook na over de dienst die wij kunnen leveren. Hoe houd jij er het beste gevoel aan over? Dat betekent dat wij willen excelleren in iets heel makkelijks: een uitstekende service. Wanneer je bij ons binnenkomt, staan onze medewerkers al voor jou klaar met raad en daad. Wil je gewoon even kijken? Ook goed! Wil je producten bestellen, maar het zelf installeren? Dat mag! Wil je de badkamer van ontwerp tot oplevering uit handen geven? Wij helpen je graag! 

De zekerheid van kwaliteit

Wij noemen onszelf niet voor niets PUUR! Wij willen puur zijn in het leveren van de juiste producten, tegen een mooie prijs en de beste service. PUUR! Sanitair & Tegels levert ‘de zekerheid van kwaliteit’! 

Waarom wachten?