PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl

Levering & betaling

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja. Tijdens het afrekenen kunt je bij verzending aangeven of je de bestelling wilt afhalen in één van onze vestigingen. Bij afhalen betaal je geen extra kosten voor transport.

Kan ik zelf mijn gewenste leverdatum kiezen?
Bij het afronden van de bestelling kun je in de kalender aangeven op welke datum je de bestelling wilt laten leveren/afhalen. Let op! Op de door jou aangegeven dag moet er de gehele dag iemand thuis zijn die de bestelling in ontvangst neemt. Wij leveren direct vanuit de leverancier en niet via de post.  In het weekend worden geen orders verzonden.

Wat zijn de transportkosten?
Onze transportkosten bedragen 5% van het totale orderbedrag, tot een maximum van € 150,-.

Wordt mijn bestelling ook binnen gezet?
Dit is afhankelijk van de verzendwijze van jouw bestelling. Indien je een klein pakket bestelt, wordt deze vaak middels de pakketdienst verstuurd. Deze levert niet verder dan tot de eerste deur. Indien je een complete badkamer of andere grotere materialen bij ons afneemt, wordt deze in overleg met jou door onze externe transporteur achter de eerste deur geleverd.

Betaalmethodes  

 

Betaling via iDEAL
Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Dat is betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 Voordelen iDEAL

-  iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden,

-  iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

-  Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

-  Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

-  iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

-  Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.

-  Jouw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens. 

Betaling door overboeking via je eigen bank

Met deze optie bepaal je zelf wanneer je betaalt en hoe. Na het afronden van de bestelling  ontvang je van PUUR! Sanitair & Tegels de orderbevestiging en de factuur. Aan de hand van het factuurnummer kun je het bedrag aan ons overmaken of op andere wijze bij laten storten. Zodra wij de betaling hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor het maken van een afleverafspraak.

Betaling via Visa/Mastercard

Je kunt bij PUUR! Sanitair & Tegels ook online afrekenen met je Nederlandse MasterCard en Visa Card. De extra kosten voor het betalen via creditcard bedragen 3% van het factuurbedrag.

  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms