PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms

Geniet binnen no-time van je droombadkamer!

Zie jij jezelf al badderen in je gloednieuwe wellness badkamer, maar lukt het je niet om het juiste ligbad te vinden? Of weet je al precies wat je wilt, maar heb je advies nodig over het laten plaatsen van een ligbad? In beide gevallen kan PUUR! je verder helpen. Vraag je je af hoe? Lees dan zeker verder!

Welk ligbad past bij jou?

Er zijn allerlei verschillende soorten baden op de markt verkrijgbaar. Allerlei designs, verschillende materialen, kleuren én allemaal verschillende prijskaartjes. Sommige baden hebben mooie golvende lijnen en andere baden hebben juist een meer robuuste uitstraling. Het is wel belangrijk om eerst goed te kijken naar het materiaal. Maak je veel gebruik van het ligbad? Dan is acryl een hele goede optie. Het water behoudt namelijk langer zijn warmte en het vullen maakt ook veel minder geluid. Het onderhouden van een acryl ligbad is ook eenvoudig en het materiaal heeft een lange levensduur. Er zijn daarnaast ook nog kunststof, plaatstaal en quaryl ligbaden verkrijgbaar. Laat je goed adviseren over de verschillen!

Ligbad laten plaatsen  

Welke indeling heb je voor ogen?

Zodra je weet van welk materiaal het ligbad mag zijn, dan is de volgende stap dat je bepaalt waar het bad komt te staan en welke afmetingen het bad maximaal mag hebben. Het zou natuurlijk jammer zijn als je het ideale ligbad hebt gevonden en dat het uiteindelijk niet blijkt te passen in je badkamer. Doe dit daarom nooit op de gok, zodat je teleurstellingen kunt voorkomen. Ga met deze informatie op zoek naar het ligbad dat het beste bij jou past. In onze webshop vind je een uitgebreid overzicht, misschien zit jouw ideale ligbad er zelfs al tussen!

Ligbad zelf plaatsen of laten plaatsen?

Je kunt het ligbad bij je thuis laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om het plaatsen door een ervaren monteur te laten doen. Op deze manier weet je zeker dat de montage goed wordt uitgevoerd en je kunt sneller genieten van je droombadkamer.

Persoonlijk advies over jouw badkamer

Wil je persoonlijk advies van een ervaren badkamerspecialist? Kom dan langs in één van onze vestigingen en bekijk ook ter plekke de verschillende modellen. Wij denken graag op allerlei fronten met je mee!