PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
BLOG BERICHTEN
Recent Posts
Archives
Mijn Prijs Aanvraag

You have no items in your quote.

6 redenen om de verbouwing van je badkamer uit te besteden

Afdrukken

In de loop der jaren is de badkamer sterk verouderd, of je hebt een nieuw huis gekocht en je wilt een rigoureuze verbouwing realiseren. Je hebt je al georiënteerd op verschillende badkamerstijlen en je ziet de nieuwe look & feel van je badkamer al helemaal voor je! Maar hoe ga je dit realiseren als je weinig tijd hebt of niet zelf wilt verbouwen? Een badkamer renoveren of verbouwen is een tijdrovende aangelegenheid. Er is zoveel te kiezen en het verbouwen is geen simpele klus. Zou het dan niet ideaal zijn om zelf het design te bepalen en de verbouwing aan specialisten over te laten? In deze blog geven we je zes redenen om je verbouwing uit te besteden!

1. Opknappen of verbouwen?
Stel jezelf de vraag wat je precies wilt vervangen en hoe je de ruimte wilt gaan gebruiken. Wat mis je aan de huidige badkamer en noteer je wensen. Je bepaalt zelf of de badkamer wel of niet volledig verbouwd moet worden. Mocht bijvoorbeeld de vloer van de badkamer nog in perfecte staat zijn of je bent erg tevreden over de badkuip, dan bepaal je zelf of je deze wil laten vervangen of wilt behouden in de nieuwe badkamer. Er zijn zeker mogelijkheden te bedenken om bestaande elementen te integreren in het nieuwe design.

2. Verspil geen onnodige tijd aan uitzoekwerk  
De verbouwing van een badkamer is een tijdrovende klus! Je moet met veel zaken rekening houden en het kost veel tijd om uit te zoeken hoe je de verbouwing het beste kunt gaan aanpakken. Natuurlijk is het verstandig om je je te verdiepen in de verschillende stijlen en zet aan de hand daarvan je wensen duidelijk op papier. Bespaar je al het andere uitzoekwerk voor de verbouwing en laat dat over aan de badkamerspecialist.

3. Voorkom een mengelmoes aan verschillende stijlen
Het is ideaal om zelf de indeling van de badkamer te kunnen bepalen, maar door je goed te laten adviseren voorkom je dat je badkamer een mengelmoes van verschillende stijlen wordt. Een onrustige uitstraling is geen prettig gezicht en het biedt geen meerwaarde voor je huis bij een eventuele verkoop. Verdiep je goed in de verschillende stijlen en de elementen die goed bij elkaar passen zodat je nieuwe badkamer juist de ‘wow-factor’ krijgt waar je trots op bent!

Badkamer verbouwing uitbesteden?

4. Advies op maat
Hoe groot is de badkamer en wil je een ligbad of een inloopdouche in de ruimte? Wil je de badkamer misschien groter maken of de ruimte behouden zoals het nu is? Heb je een kleine douche en wil je de ruimte optisch groter laten lijken? Of is de badkamer juist groot en wil je de ruimte efficiënter indelen? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos om van elke ruimte een verbluffend mooie badkamer te maken!   

5. Voorkom onvoorziene kosten en ergernissen
Een badkamer verbouwen moet zeker geen blok aan je been worden. Het verbouwen kan een dure aangelegenheid zijn en op onvoorziene kosten zit toch niemand te wachten? Het zou zonde zijn als de verbouwing vertraging oploopt omdat er simpelweg geen budget meer voor is. Voorkom dit door te kiezen voor een complete montage, je weet precies wat je uitgaven zijn en je voorkomt hiermee een hele hoop ergernissen!

6. Geen tijdsverspilling
Douchen bij familie of vrienden is niet altijd even praktisch, dus je wilt zo kort mogelijk zonder badkamer zitten. Door de montage te laten doen door de specialist, ben je ervan verzekerd dat je maar een relatief korte tijd geen beschikking hebt over je badkamer. Wel zo praktisch!

De specialisten van PUUR Sanitair & Tegels ontzorgen je op alle vlakken rondom de verbouwing van de badkamer, toilet en tegelvloer. Neem je wensenlijst mee naar de showroom en aan de hand hiervan ontvang je een persoonlijk advies en een 3D-design voor je nieuwe badkamer. De badkamerspecialist komt vervolgens bij je thuis om alles nog met je door te nemen voordat de verbouwing gaat beginnen.

Kies je voor een complete montage, dan kun je binnenkort al zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer! Laat je adviseren in de showroom of bekijk de verschillende designs in de shop! 

Posted in: Nieuws van PUUR!
Delen