PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms

Online sanitair kopen

Staat de verbouwing van de badkamer al een tijdje in de planning, maar gaat het er nu dan écht van komen? Je moet dan behoorlijk wat keuzes maken als het gaat om de indeling van de badkamer en het design, maar hoe zit het met het sanitair? Sanitair maakt het plaatje compleet en benadrukt het ‘wow-effect’ van je droombadkamer! Maar hoe kies je het juiste sanitair voor je badkamer?

Welk sanitair past het beste bij welk design?

Start als eerste met het bepalen van de stijl die je het meeste aanspreekt. Ga je voor modern, klassiek, landelijk of misschien een combinatie hiervan? Dit geeft je een goede richtlijn in de zoektocht naar passend sanitair. De indeling van de ruimte is hierbij ook heel bepalend want de keuze voor een toilet, ligbad of doucheruimte heeft ook te maken met de beschikbare ruimte. Stel je voor dat je een prachtige douchecabine uitzoekt, maar dat het later blijkt dat je nét te weinig ruimte overhoudt voor een ligbad. Deze teleurstelling wil je natuurlijk graag voorkomen! Je zult dus rekening moeten houden met de afmetingen en ook eventuele bergruimte die je wilt reserveren in de badkamer.

Online sanitair aanschaffen

Weet je al welke stijl de badkamer krijgt en hoe de indeling eruit gaat zien? Dan kun je op zoek gaan naar prachtig sanitair dat precies aan je wensen voldoet! Het voordeel van online sanitair kopen, is dat je meerdere stijlen tegelijkertijd kunt bekijken. Zo heb je al snel een goede indruk van wat je aanspreekt en of het ‘matcht’ met jouw badkamer. Het enige nadeel van online sanitair kopen is dat je niet de fysiek het sanitair kunt bekijken of uitproberen, voordat je een keuze maakt. Bij PUUR! kun online sanitair kopen in de webshop én in onze vestigingen het sanitair uitproberen. Het is maar net wat je zelf het meest prettig vindt!

Online sanitair kopen  

Voordelen van een complete badkamer

Het is een tijdrovende klus om een zelf een badkamer te verbouwen én om alles uit te zoeken op het gebied van design en sanitair. Loop je hierin vast of heb je weinig tijd om dit te realiseren? Een complete badkamer biedt dan zeker uitkomst! Deze badkamers zijn door onze sanitair & tegel specialisten al compleet samengesteld in verschillende designs. Neem een kijkje in het overzicht van complete badkamers en wie weet staat je droombadkamer er al tussen!

Wil je je droombadkamer helemaal laten samenstellen en monteren? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je adviseren door onze sanitair & tegel specialisten. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden!