PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl

Over PUUR! Sanitair & Tegels

 

PUUR! Sanitair & Tegel biedt u de zekerheid van kwaliteit!

PUUR! Sanitair & Tegels is een jonge en sterk groeiende formule van badkamerwinkels.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van onze klanten bij de verbouwing van uw badkamer, toilet en tegelvloer. Bij PUUR! Sanitair & Tegels ligt de nadruk op service en advies. Wij bieden u één totaalpakket voor de renovatie of nieuwbouw van uw badkamer, toiletruimte of woonvloer.

 

 

UNETO-VNI gecertificeerd montageteam
Door de hechte samenwerking met ons gecertificeerde montagebedrijf bent u verzekerd van hoogwaardige montage van uw producten en geniet u van de beste garanties die dit branchekeurmerk biedt.


 

Professioneel badkameradvies

In iedere vestiging van PUUR! Sanitair & Tegels vindt u complete badkameropstellingen in diverse stijlen en altijd samengesteld uit kwaliteitsproducten van A-merken. Ook hebben wij in iedere vestiging een team van professionele badkameradviseurs voor u klaar staan. Iedere medewerker heeft een ruime staat van dienst en vele jaren ervaring in de sanitair branche.Klantbegeleiding van Aankoop tot naZorg.

Om een goede basis voor uw nieuwe badkamer en het komende adviesgesprek te hebben, komen wij altijd de situatie bij u thuis opnemen en er wordt in ieder adviesgesprek ruim de tijd genomen om uw wensen- en eisenpakket vast te stellen. Dit pakket vormt de basis en fundering van uw nieuwe badkamerontwerp. Uw badkamerontwerp kunnen we visueel maken middels ons professionele 3D ontwerpprogramma. Dit ontwerp vormt tevens de basis voor het uitgebreide montagepakket wat wij voor onze monteurs samenstellen. Correcte montage zorgt ervoor dat u jarenlang probleemloos plezier kunt beleven van uw nieuwe badkamer. Mocht er onverhoopt toch een defect ontstaan dan bent u verzekerd van onze uitermate goede naZorg.


 

De A-merken van PUUR! Sanitair & Tegels

Wij bieden u een veelvoud aan keuzes in ligbaden, whirlpoolsystemen, douchebakken, douchecabines, inloopdouches,  toiletten, inbouwreservoirs, kranen, badkamermeubelen, radiatoren en wand- en vloertegels. Veel van onze producten houden we op voorraad en kunnen we erg snel leveren.

Naast het uitgebreide eigen programma hebben we een aantal hechte samenwerkingsverbanden met andere A-merken zoals Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Marlin en Thermic Door goede afspraken met deze merken kunnen we ook die erg scherp aanbieden.


 

De zekerheid van kwaliteit

Dit is niet zomaar een uitspraak, dit is een keiharde doelstelling waar wij elke dag hard aan werken om dat voor u als klant waar te maken.

- Elke dag de klant 100% centraal - Wij gaan voor 100% klanttevredenheid
- 20 jaar ervaring in de branche - Persoonlijk en deskundig advies
- 15 tot 20% goedkoper dan andere A-merken - Altijd een 3 dimensionaal ontwerp
- Veel producten uit voorraad leverbaar - Gekwalificeerde monteurs
- Complete ontzorging van uw verbouwing - Complete installatie
- Volledige aankoopbegeleiding - Snelle levertijden
- Verzekerd van de beste materialen - tot 12 jaar garantie op materialen


Wij doen er dagelijks alles aan om bovenstaande punten voor u als klant te garanderen! We letten hier scherp op en verbeteren daar waar nodig, zodat we u als klant altijd het beste kunnen bieden. Dit biedt u als klant de noodzakelijke zekerheid en kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe badkamer.

Een bezoek aan één van onze winkels is zeker de moeite waard. Hier kunt u samen met uw adviseur uw droombadkamer samenstellen die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet. Via de button "Afspraak maken" kunt u direct een afspraak maken in een van onze winkels.

PUUR! Sanitair & Tegels voor de professionele markt

Voor ZZP’ers, installatiebedrijven en Vereniging van Eigenaren bieden we interessante regelingen omtrent het uit handen nemen van de advisering aan de consument en levering van materialen. Hierin leveren we een totaalpakket aan de consument zodat u als professional hier geen omkijken meer naar heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms