PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl

#2.# Sanitair, badkamers + woonvloeren!

De badkamer en het toilet zijn de ruimtes in huis waarin jouw specifieke smaak tot uiting komt en dat maakt het ook een ruimte die jouw onvoorwaardelijke aandacht verdient. 

Keuzes, keuzes, keuzes

Bij het uitkiezen van een badkamer heb je oneindig veel keuzemogelijkheden. Hier is het belangrijk dat wij producten nemen die ook een daadwerkelijk thema vormen in jouw manier van leven. Want: Wil je een gesloten of een inloopdouche? Is dit voor jou ook praktisch in verband met rondspattend water, of is dit kouder dan een gesloten douchecabine? Wil je een vrijstaand ligbad of liever een geheel ingebouwd? Of kies je voor een kindveilige thermostaatkraan, zodat je kinderen geen risico lopen onder de douche?

 

Jouw smaak & wensen

Wij nemen de tijd en gaan graag met jou in gesprek over jouw smaak en wensen. Zo komen we er samen achter waar jij precies naar op zoek bent en hoe jij je badkamer voor je ziet. Op die manier zijn wij er zeker van dat wij samen de badkamer kunnen creëren die jij in je hoofd hebt. Daar doen wij het voor!

PUUR! Sanitair & Tegels

Ons merk PUUR! Sanitair & Tegels wordt geproduceerd in de beste fabrieken en volgt de laatste trends. Keramisch parket met mooie houtprinten, extra grote XL-vloertegels, steenstrips, aardse tinen en speelse prints op wandtegels zijn trends in 2016 en deze zijn dus ook bij ons te vinden. Natuurlijk kun je ook voor een meer tijdloze look bij ons terecht.  

Mix & Match

Wij leveren zeker geen standaard badkamer en in onze vestigingen worden complete badkamer en woonvloeren gepresenteerd. Waarschijnlijk vind je een bepaald badmeubel mooi van de ene opstelling, en een kraan uit één van de andere. Dat is geen probleem, want al onze producten kun je mixen en matchen. Zo weet je zeker dat jij de badkamer krijgt die je wilt.Verschillende tegelvloeren
Bij het uitzoeken van jouw droombadkamer hoort natuurlijk ook een goede en mooie vloer. Deze voorbeelden vind je uiteraard bij ons in de showroom, want wij begrijpen dat het makkelijker kiezen is als je een voorbeeld hebt.  Zo krijg je de juiste indruk en kun je betere keuzes maken.

Woonvloeren 
Naast vloeren voor de badkamer- en het toilet, hebben wij ook vloeren geschikt voor de verschillende woon- en werkruimtes. Daarom hebben wij in onze showrooms enkele vierkante meters tegels op de grond liggen. Wij verkopen bijvoorbeeld keramisch parket en hardgebakken keramische tegels in allerlei afmetingen en kleuren. Deze twee vormen zijn beiden uiterst geschikt voor vloerverwarming. Onze vloeren zijn namelijk van een dusdanige kwaliteit dat ze ook geschikt zijn voor de woonkamer, keuken en hal! De vloeren zijn slijtvast en praktisch onverwoestbaar. 


A-klasse materialen

Bij PUUR! Sanitair & Tegels verkopen wij alleen A-klasse kwaliteitsmaterialen. Dat is de hoogste kwaliteitsgroep en maakt onze producten van een kwalitatief hoog niveau. Al onze materialen worden uitvoerig getest en gecontroleerd, zodat u enkel de beste materialen mag verwachten. Wij laten onze producten maken bij topfabrikanten in bijvoorbeeld Duitsland, Italië, Spanje en Portugal. Wij organiseren dit in eigen beheer en er komen geen tussenpersonen aan te pas. Zo kunnen wij de prijs/kwaliteitverhouding voor jou op een goed niveau houden.