PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms

Toilet Tegels Friesland

Wist je dat we gemiddeld 50 minuten per week op het toilet doorbrengen? Dat is zelfs 43 uur per jaar. Dan is het wel zo prettig dat je deze tijd in een comfortabele ruimte mag doorbrengen, toch? Zelfs het kleinste kamertje in het huis verdient aandacht en dat ben je vast al met ons eens omdat je op zoek bent naar toilet tegels. Er zijn tegels in allerlei soorten en maten en daarom geven we je alvast wat inspiratie over de mogelijkheden. 

Welke tegels kies je?

Sommige mensen denken dat ze het toilet persé dezelfde uitstraling moeten geven als de badkamer, maar niets is minder waar. Houd je van robuust, klassiek of juist modern? Er zijn vele soorten wand- en vloertegels zodat je je eigen stijl kunt doorvoeren. Je kunt zelfs je de vloer van je hal compleet laten doorlopen in het toilet om eenheid te creëren. De grootte van de tegels is ook van belang want kleinere tegels laten een ruimte groter doen lijken. Wil je hier meer over weten dan helpen deze tips je op weg! 

Toilet tegels Friesland  

Tegels laten leggen of niet?

De echte ‘handyman’ kan zich prima redden met het leggen van tegels, maar het kan best een uitdaging zijn als je er geen ervaring mee hebt of als je geen tijd hebt. In dat geval kun je ook de tegels door onze specialisten laten leggen. Een bijkomend voordeel is dat je dat je sneller kunt genieten van het resultaat!

Onderhoud

Misschien sta je er niet direct bij stil omdat je een bepaalde stijl in gedachten hebt, maar houd ook rekening met het onderhoud. Wil je er weinig werk van hebben dan kan een andere tegelsoort wellicht beter aan je wensen voldoen. Zeker bij tegelvloeren wil je vast niet dat elk vuiltje zichtbaar is. 

Toilet inspiratie  

Door vragen wordt men wijs

Kom je er niet uit of wil je verschillende tegelsoorten in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze drie vestigingen en laat je vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden. Stel ons gerust al je vragen, want we helpen je graag verder. Laat je verrassen door de mogelijkheden!