PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl
  • +20 jaar ervaring
  • 5 jaar pure garantie
  • 3 Fysieke showrooms

Aandacht voor de kleinste ruimte in het huis

De toiletruimte is de kleinste ruimte in het huis en tóch spenderen we hier jaarlijks zo’n 43 uur per persoon. Dat is best veel en daarom is het wel zo fijn dat je deze kostbare tijd in een prettige ruimte doorbrengt, vind je ook niet? Met wc tegels kun je een relatief kleine ruimte toch optisch een stuk groter doen lijken. De keuze van de juiste wc tegels is dus heel belangrijk in dit proces.

Welke stijl wc tegels past bij jou?

Sommige mensen denken dat ze het toilet persé dezelfde uitstraling moeten geven als de badkamer, maar niets is minder waar. Houd je van robuust, klassiek, landelijk of juist van modern? Er zijn vele soorten wand- en vloertegels zodat je precies je eigen stijl kunt doorvoeren. Je kunt zelfs de vloer van je hal compleet laten doorlopen in het toilet om eenheid te creëren. Dit geeft een gevoel van ruimte en het ziet er ook nog eens strak uit. Het formaat van de tegels is ook van belang. Wil je de ruimte groter doen lijken, dan kun je het beste kiezen voor een kleiner formaat tegels.

Verschillende tegelsoorten

Er zijn tegels in allerlei soorten, maten, kleuren en motieven. De meest voorkomende tegelsoorten zijn gemaakt van natuursteen, keramische tegels of cement tegels. Je kunt dan ook nog kiezen uit glanzende of matte tegels. Een combinatie van twee tegelsoorten kan een heel speels effect geven, overweeg dit dus ook zeker. Wil je juist de vloertegels laten opvallen in de toiletruimte? Kies dan voor vloertegels met een opvallend en uniek motief en laat de wandtegels dan juist wat minder in het oog springen. Je kunt ook andere culturen in je toiletruimte laten terugkomen door te kiezen voor tegels in bijvoorbeeld een Marokkaanse of Portugese stijl.

wc tegels ideeën  

Hoe kies je het juiste closet

Tegenwoordig zijn ze er in allerlei soorten en maten, een closet is niet meer gewoon een closet zoals vroeger. Dit is heel gunstig omdat je precies kunt bepalen welk closet het beste bij het design past, maar het kan natuurlijk ook zorgen voor keuzestress. Welk closet past het beste in de ruimte? Het closet bepaalt namelijk wel het beeld van de toiletruimte en daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken tussen een rond, ovaal of vierkant closet.

Complete toiletruimte

Is het bepalen van het design niet je sterkste kant en wil je liever niet teveel tijd besteden aan uitzoekwerk? Dan kan een complete toiletruimte met alles erop en eraan een echte uitkomst voor je. Bekijk het overzicht van toiletruimtes met verschillende designs. Wil je de montage ook liever uitbesteden? Dit is ook mogelijk tegen meerprijs. Laat je verrassen door de verschillende designs, er zit vast en zeker een passende voor je tussen!

wc tegels complete toiletruimte 

Je merkt het, de keuze is reuze als het gaat om wc tegels. Wil je de tegels in het echt bekijken en een persoonlijk advies inwinnen voor jouw toiletruimte? Onze tegelspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden, zodat je de juiste keuze kunt maken. Kom gerust langs in één van onze vestigingen