PUUR! IS 5 JAAR

Puur.nl Puur.nl Puur.nl

#1.# Welkom bij PUUR! Sanitair & Tegels

De badkamer is een heel persoonlijke ruimte in jouw huis en geen één badkamer is hetzelfde. Om jouw droombadkamer te realiseren, zul je eerst jouw eigen smaak moeten ontdekken. Er kan namelijk oneindig gecombineerd worden met materialen, kleuren en meubels. Dat maakt het uitzoeken van een badkamer niet gemakkelijk, maar wel erg leuk!

Sanitair
Bij PUUR! Sanitair & Tegels begrijpen wij dat de inrichting van de persoonlijke ruimtes in jouw huis, zoals de badkamer en het toilet, bij jouw smaak maar ook bij deze tijd moet passen. Daarnaast doe je niet ‘zomaar even’ een investering in deze ruimtes. Daarom zijn wij er bij PUUR! Sanitair & Tegels op gebrand dat jij de droombadkamer krijgt die je wilt en daar helpen wij jou graag bij!

Vloeren
Naast onze focus op de persoonlijke ruimtes geven wij ook graag advies over jouw woon- en keukenvloer. Een goede vloer zorgt voor een stabiele basis in jouw woon- of werkruimte en wij hebben een heleboel voorbeelden in onze showrooms klaarliggen. Wij verwelkomen jou daarom graag in één van onze vestigingen voor een adviserend en vrijblijvend gesprek! 

Mogen we ons even voorstellen?
Ontmoet het PUUR! team